Theorie

Voordat je het praktijkexamen kunt doen, moet je vanzelfsprekend kunnen aantonen dat je de theorie zoals verkeersregels ed. al beheerst. Dit doe je middels een theorie-certifcaat die je kunt krijgen door het theorie-examen af te leggen.

Via onze rijschool kunt u ook het theorie-certificaat behalen. Met de online methode, die toepasselijk i-theoriecursus heet, kunt u via internet zich inleren op de theorie, waarnaast u eventueel bij uw rijinstructeur uw vragen kunt stellen. Kijk voor meer informatie op www.theorie-leren.nl.

Examen reserveren
In Terneuzen is het mogelijk om het theorie-examen in de even weken op donderdag op verschillende tijden af te leggen. Indien dit niet snel genoeg is kunt u eventueel uitwijken naar Goes.

Indien u beschikt over DigiD kunt u via Mijn CBR Rijbewijsteam J. de Blaeij machtigen om voor u het theorie-examen aan te vragen. U doet dit door in het scherm “rijschool machtigen” de volgende CBR-code in te voeren: 5821H7. Dit geldt tevens voor de tussentijdse toets (TTT) en het praktijkexamen. Op deze manier blijven zowel de rijschool als u op de hoogte van alle data.

Meenemen naar examen
Bij deelname aan het theorie-examen moet je de volgende documenten overhandigen: een wettelijk toegestaan, geldig identiteitsbewijs, een pasfoto is sinds 1 maart 2010 niet meer nodig. Indien u geslaagd bent krijgt u hiervan een uitreksel. Dit uitreksel is tevens digitaal opgeslagen en het is dus niet meer nodig het tijdens een praktijkexamen te overhandigen.


Contact

De Genestetstraat 32
4532 GB Terneuzen
0115-697904
06-29547616
info@jdeblaeij.nl